Kaip mes pakuojame medų pristatymui?

Algirdo medumi internetu prekiaujame jau ne pirmą sezoną, tačiau kai kuriems naujiems mūsų pirkėjams kartais kyla klausimų ar saugu medų siųsti pašto arba kurjerių siuntiniais. Kad išsklaidytume jums kylančias abejones, pateikiame detalų aprašymą, kaip įpakuotas Algirdo medus keliauja pas jus.

Algirdo medus yra siunčiamas pastorintose kartoninėse dėžutėse, skirtose siųsti dužiems siuntiniams, pavyzdžiui, medaus stiklainėliams. Kiekvienam užsakymui dėžutė parenkama taip, kad laisvos vietos joje liktų kuo mažiau.

[columns] [span6]

[/span6][span6]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

[/span6][/columns]

Prieš dedant stiklainėlius į dėžutę ji išklojama burbuline pakavimo plėvele, saugančia nuo smūgių. Šia plėvele taip pat atskiriami tarpusavyje besiliečiantys stiklainėliai.

[columns] [span6]

[/span6][span6]

[/span6][/columns]

Likęs siuntinio dėžutės tūris yra pilnai užpildomas oro pagalvėmis arba pakavimo granulėmis, pagamintomis iš biologiškai suyrančio krakmolo. Dėžutės tūrio užpildymas užtikrina, kad transportavimo metu, dėžutėje esantys Algirdo medaus stiklainėliai išliks savo vietose. Be to, dėžutės tūrio užpildymo priemonės apsaugo siunčiamą medų nuo vibracijos bei smūgių.

[columns] [span6]

[/span6][span6]

[/span6][/columns]

Kiekvieną Algirdo medaus siuntinį pakuojame kruopščiai, rūpestingai bei naudodami aukščiausios kokybės pakavimo priemones, todėl išsiųsdami siuntinius galime jaustis ramūs, kad jus pasieks saugiai. Įsitikinkite tuo patys!