Jau galite įsigyti medaus internetu

Kaišiadoriečiams bei mūsų rajono gyventojams įsigyti Algirdo medaus nesunku, tačiau mūsų medaus mėgėjams iš kitų Lietuvos vietovių tekdavo nukreipti savo kelionės maršrutą per Kaišiadoris. Pastaruoju metu vis dažniau girdėjome nuolatinių pirkėjų prašymus sudaryti galimybes medaus įsigyti internetu. Vos tik baigę sukti medų ėmėmės tai įgyvendinti ir šiandien pristatome jums savo veiklą pradedančią internetinę Algirdo medaus parduotuvę!

Jūsų patogumui siūlome platų medaus pasirinkimą. Algirdo medaus galėsite įsigyti tiek įvairaus dydžio plastikiniuose indeliuose tiek stiklainėliuose. Mūsų parduotuvėje užtruksite vos kelias minutes, apmokėjimus galėsite atlikti naudodamiesi internetine bankininkyste kelių mygtukų paspaudimu. O svarbiausia – jums nebereikės niekur vykti, nes pasirinktas medus jums bus pristatomas tiesiai į namus. Kol Algirdo medus keliaus pas jus, laisvą laiką galėsite skirti savo pomėgiams, poilsiui ar praleisti su šeima ir draugais, tačiau tuo pačiu neprarasite galimybės savo mėgstamą arbatą pagardinti šaukšteliu medaus ar mėgautis naminiu medaus pyragu.

Tikimės, kad naujoji medaus parduotuvė internete jums bus patogi ir jūs ne tik džiaugsitės ja naudodamiesi patys, bet ir rekomenduosite kitiems. O tie, kuriems kelionė įsigyti Algirdo medaus ir sužinoti ką nors naujo apie bites jau tapo tradicija, ir toliau laukiami pas mus!